Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Sectorului 1 vizează înfiinţarea unui adăpost pentru pisici

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, anunţă că este în lucru un proiect de hotărâre care vizează înfiinţarea unui adăpost pentru pisici.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2019 - 12:54

"În urma numeroaselor sesizări primite de la cetăţeni, dar şi a verificărilor din teren efectuate de colegii de la Poliţia Animalelor, vă anunţ oficial astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Pisicii, că lucrăm la elaborarea unui proiect de hotărâre de consiliu local prin care să înfiinţăm un adăpost pentru pisici. Coroborat cu sterilizarea gratuită, acesta va stopa fenomenul de înmulţire necontrolată a pisicilor fără stăpân, care reprezintă o adevărată problemă pentru mulţi dintre cetăţenii sectorului", a arătat edilul într-o postare pe Facebook.

În fiecare an, pe data de 8 august este marcată Ziua internaţională a pisicii, iniţiativa principală în acest sens aparţinând Fondului Internaţional pentru Bunăstarea Animalelor (International Fund for Animal Welfare - IFAW).

Fondul Internaţional pentru Bunăstarea Animalelor şi alte grupuri care militează pentru drepturile animalelor au hotărât să dedice o zi din an acestei feline, începând din 2002, pentru a creşte gradul de conştientizare faţă de nevoile pisicilor şi faţă de lupta împotriva neglijării şi abuzurilor comise asupra acestora.

Comentarii

loading...