Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Sectorului 1 demolează magaziile şi barăcile amplasate ilegal pe trotuare

Primăria Sectorului 1 din Capitală anunţă că a demarat campania de demolare a magaziilor şi a barăcilor provizorii amplasate în mod ilegal pe domeniul public, costurile aferente demesrului fiind recuperate tot de la proprietari.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2018 - 14:54

„Primăria Sectorului 1 a demarat o campanie de demolare a construcţiilor provizorii amplasate ilegal pe domeniul public. Prima acţiune de acest gen, la care au participat angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public şi ai Poliţiei Locale de sector, a avut loc pe Calea Griviţei nr. 337 - sub breteaua de urcare dinspre Calea Griviţei pe Pasajul Grant. Construcţiile provizorii (barăci, magazii, împrejmuiri etc.) de la faţa locului au fost desfiinţate pe cale administrativă, iar domeniul public a fost adus la starea iniţială”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 1.

Potrivit sursei citate, cheltuielile înregistrate de către Administraţia Domeniului Public Sector 1 pentru desfiinţarea chioşcurilor vor fi recuperate de la proprietari.

„Deţinătorii chioşcurilor le pot revendica în termen de 30 de zile de la data depozitării lor în locaţiile ADP. În cazul în care construcţiile nu sunt revendicate, acestea vor fi valorificate, conform prevederilor legale, în vederea recuperării cheltuielilor efectuate. Campania va continua şi cu alte acţiuni de acest gen. Locuitorii Sectorului 1 sunt rugaţi să informeze administraţia locală cu privire la prezenţa construcţiilor provizorii amplasate ilegal la numărul de telefon 021/319.32.53”, mai spun reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 din Capitală.

Comentarii

loading...