Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Ploiești a oferit flori de 1 martie

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.03.2019 - 09:17

Viceprimarul Cristian Ganea și-a petrecut ziua de 1 martie afară, în aer liber. În prima parte a zilei, împreună cu o delegație de la Primăria Ploiești, a depus o coroană de flori la Monumentul Vânătorilor. ”Prahovenilor din Batalionul 2 Vânători li se datorează victoria în atacul de la Grivița, prima mare bătălie din Războiul din Independență. Lor și celorlalți eroi români le datorăm azi existența noastră ca stat suveran. Să le cinstim, așadar, memoria”.

În a doua parte a zilei, viceprimarul a luat la pas orașul pentru a le oferi femeilor flori, marcând astfel ”un 1 Martie plin de soare, o zi frumoasă petrecută pe străzile Ploieștiului, încercând să aduc un zâmbet doamnelor și domnișoarelor!” , în propriile cuvinte. De ziua Mărțișorului, Cristian Ganea le-a urat femeilor, pe o rețea de socializare, ”o primăvară plină de bucurii, de sănătate și de iubire! Să ne fiți întotdeauna alături, să ne ajutați, să ne tolerați și să ne iertați greșelile! La mulți ani!”, a încheiat mucalit viceprimarul Ganea.

 

Comentarii