Primăria Capitalei lucrează la bugetul pentru 2021, „fără aranjamente”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri seară, că se lucrează la realizarea bugetului pentru anul 2021, în mod transparent, împreună cu direcţiile din instituţie, consilierii generali şi ONG-uri, și că nu vor exista „aranjamente contra bucureştenilor”.

Share

Romania libera 0 comentarii

20.01.2021 - 21:11

„Va fi un buget cinstit şi realist, care va ţine cont atât de proiectele în derulare, cât şi de nevoia pentru noi investiţii”, a declarat primarul.

El a completat că va fi un buget transparent, iar primele runde de discuții s-au purtat pe transport, mediu, urbanism, educație și cultură.

„Fără aranjamente contra bucureştenilor, fără dictat administrativ, fără cadouri pentru «băieţi deştepţi»”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

„Urmează discuţii pe celelalte domenii, iar la sfârşitul acestei luni vom avea o primă formă a bugetului pentru 2021, care va fi supusă dezbaterii publice în cursul lunii februarie. Sunt consultări autentice, nu mimate. Luăm în calcul puncte de vedere diferite şi promovăm soluţii argumentate. Va fi un buget cinstit şi realist, care va ţine cont atât de proiectele în derulare, cât şi de nevoia pentru noi investiţii”, a mai scris Dan.

 

Comentarii