Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Capitalei începe cel de-al zecelea tratament de combatere a ţânţarilor

Primăria Capitalei anunţă că joi seară începe cel de-al zecelea tratament de combatere a ţânţarilor, acţionându-se în parcuri, cimitire, unităţi militare, spaţii verzi din toate cele şase sectoare ale municipiului Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.08.2018 - 08:43

Primăria Municipiului Bucureşti demarează, joi seară, începând cu ora 22:00, cel de-al zecelea tratament de combatere a ţânţarilor, care va acoperi toate sectoarele Capitalei: pe aliniamente stradale, în parcuri, cimitire, unităţi militare, pe spaţii verzi, scuaruri, precum şi în zonele cu vegetaţie abundenţă.

„Se va acţiona cu un număr total de 70 utilaje, din care 35 utilaje de mare capacitate în sistem ULV (ceaţă) şi 35 utilaje portabile, şi un număr de 70 de operatori. Cantitatea de substanţă estimată a se folosi este de 280 litri. Menţionăm că substanţă folosită este K`Othrine Profi EC 250. Această este biodegradabilă şi nu are efecte adverse asupra mediului înconjurător şi asupra organismului uman. Timpul de acţiune este de cel mult 24 de ore în condiţii de căldură şi umiditate normală”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, se va interveni în intervalul orar 22.00 – 07.00, iar pentru parcuri între orele 24.00 şi 07.00.

„Facem precizarea că informarea populaţiei a fost efectuată prin afişe avertizoare ce au fost amplasate în parcuri. Reamintim că efectuarea tratamentului este condiţionată de evoluţia fenomenelor meteorologice”, mai spune Primăria.

Comentarii

loading...