Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Capitalei: Este nevoie de 12.000 de locuri de veci pentru o eventuală calamitate

Primăria Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, majorarea capitalului Companiei Municipale Cimitire SA, cu 45 de milioane de lei.

Share

Rl online 0 comentarii

22.11.2018 - 17:15

Potrivit Mediafax, în expunerea de motive a proiectului se spune că oraşul are nevoie de 12.000 de locuri de veci, „în cazul unei calamităţi”.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, majorarea capitalului social al Companiei Municipale Cimitire SA, cu 45 de milioane de lei, pentru înfiinţarea unor cimitre noi.

În expunerea de motive a proiectului, semnat de Gabriela Firea, primarul general, se justifică această majorarea prin faptul că nu sunt suficiente locuri de veci, „iar în cazul unei calamităţi, Bucureştiul ar avea nevoie de cel puţin 12.000 de astfel de locuri de veci”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

De asemenea, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat majorarea de capital şi pentru alte companii municipale, printre care Consolidări şi Transporturi.

Comentarii