Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele Ungariei, János Áder, va participa la slujba papală din 1 iunie, de la Şumuleu Ciuc

Preşedintele Ungariei, János Áder, va participa la slujba papală din 1 iunie, de la Şumuleu Ciuc, la invitaţia arhiepiscopului romano-catolic de Alba-Iulia, György Jakubinyi,, anunţă MTI.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2019 - 12:52

Conform MTI, şeful statului maghiar va sosi la Şumuleu Ciuc împreună cu soţia sa, Anita Herczegh.

O săptămână mai târziu, János Áder şi soţia vor fi prezenţi şi la tradiţionalul Pelerinaj de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, care are loc în 8 iunie.

Pentru slujba Papei Francisc s-au înscris, până acum, peste 100.000 de persoane, mai multe trenuri cu pelerini fiind aşteptate să sosească din Ungaria cu ocazia vizitei Papai Francisc.
Arhiepiscopul György Jakubinyi va extinde durata pelerinajului de la Şumuleu Ciuc şi posibilitatea primirii indulgenţei plenare, şi pentru ziua vizitei Papei, s-a anunţat anterior, anunţă MTI.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai - 2 iunie, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc
.Guvernul a aloca, 9 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară, Secretariatului de Stat pentru Culte, pentru cheltuielile legae de vizita Papei Francisc în România.

Comentarii

loading...