Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Premierul Orban despre ministrul Vela: Numai cine nu muncește nu greșește

Premierul Ludovic Orban a spus, joi seară, despre ministrul de Interne, Marcel Vela, că "numai cine nu muncește nu greșește".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2020 - 21:32

Premierul Orban a făcut acest comentariu în contextul scandalului creat de protocolul (acordul) semnat de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu patriarhul Daniel.

Premierul Orban a declarat, joi seară, că el, personal, a cunoscut doar parțial textul protocolului elaborat de Ministerul de Interne, înainte ca acest protocol să fie semnat de ministru și de patriarh. Premierul a precizat că textul i-a fost prezentat abia după ce fusese semnat de ministru și de patriarh și că, după acel moment, în urma unor negocieri, s-a ajuns la modificarea acordului.

"În momentul de față, acordul respectă toate prevederile Ordonanțelor militare", a precizat premierul Orban.

Amintim că, în ultima sa variantă, protocolul nu mai menționează participarea angajaților Ministerului de Interne la distribuirea de Paști și de Lumină, ci doar participarea preoților și a voluntarilor din parohii. De asemenea, acordul precizează că credincioșii nu trebuie să se apropie de zona bisericilor, ci să aștepte să li se aducă Paști și Lumină în fața intrării în locuință.

Comentarii

loading...