Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul, despre Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea: Mâine o voi elibera din funcţie

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că o va elibera din funcţie pe Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea, din funcţia de consilier onorific şi de la departamentul de comunicare PSD, spunând că urmează o decizie şi legată de Darius Vâlcov.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.05.2019 - 00:33

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă Darius Vâlcov, Anca Alexandrescu sunt oameni cu care mai poate colabora, replica ei fiind: "Cu Anca Alexandrescu exclus. După cum ştiţi, este consilierul onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului primului-ministru, mâine o voi elibera din funcţie. Şi la partid la fel".

Dăncilă a anunţat că va lua o decizie în curând şi legată de Darius Vâlcov.

Premierul Viorica Dăncilă confirma în 3 mai plecarea Ancăi Alexandrescu, care era consilier onorific, de la Guvern, spunând că în campanie electorală este importantă comunicarea de partid, şi a negat existenţa unui conflict cu liderul PSD Liviu Dragnea.

"Nu este niciun conflict între mine şi liderul PSD, absolut niciun conflict. Discutăm, am discutat chiar şi ieri cu domnul preşedinte, nu este un conflict, suntem în campanie electorală şi cred că este foarte bine să avem o bună comunicare de partid. De la Guvern deja noi trimitem către partid toate actele necesare, tot ceea ce ni se solicită referitor la programul de guvernare şi cred că trebuie să intensificăm comunicarea pe partid care şi acum este o comunicare bună (...) dar cred că în campanie electorală întotdeauna trebuie să întărim...”, a susţinut Dăncilă în 3 mai.

Întrebată despre motivele plecării consilierului său executiv Anca Alexandrescu de la Guvern, Dăncilă a spus că aceasta se ocupă de comunicarea de partid, argumentând că în campanie electorală „orice partid trebuie să-şi folosească cât mai bine toate instrumentele pentru a avea un rezultat cît mai bun”.
Anca Alexandrescu a preluat funcţia de consilier onorific în 1 februarie 2018.

Comentarii