Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Dăncilă, decizie de ultimă oră

Viorica Dăncilă a convocat marţi, la ora 10,00, mai mulţi membri ai Cabinetului, pentru a participa la o şedinţă operativă de evaluare a pagubelor produse de inundaţii şi a măsurilor rapide de intervenţie.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.07.2018 - 08:34

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a convocat, marţi, la Palatul Victoria, şedinţa operativă pentru evaluarea pagubelor produse de inundaţii şi a măsurilor rapide de intervenţie, după ce luni s-a deplasat în mai multe zone afectate din judeţele Buzău, Bacău, Covasna şi Braşov.

Şedinţa de la Guvern va începe la ora 10.00 şi vor participa ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţei Publice, Paul Stănescu, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, ministrul Apărării Naţionale, Mihai-Viorel Fifor, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, ministrul Muncii, Lia-Olguţa Vasilescu, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran.

De la ora 11.00 membrii Guvernului vor participa la Comandamentul pentru reducerea efectelor produse de pesta porcină.

Dăncilă s-a deplasat luni, alături de miniştrii Carmen Dan, Lucian Şova şi Petre Daea, în mai multe zone afectate de inundaţii din judeţele Buzău, Bacău, Covasna, Braşov, pentru a evalua pagubele şi a identifica cele mai rapide soluţii de sprijinire a oamenilor.

Ulterior, premierul a declarat, la Covasna că există diguri la care nu s-au mai făcut lucrări de consolidare de zeci de ani, precizând că a cerut Apelor Române să facă verificări, a transmis corespondentul Mediafax. Sute de gospodării din mai multe judeţe au fost inundate, sâmbătă, după ce digurile de protecţie ale râurilor fie au cedat, fie au fost depăşite de ape.

 

Comentarii

loading...