Premierul Cîțu, mesaj la momentul vaccinării: „Împreună învingem pandemia”

Prim-ministrul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-COVID-19, sâmbătă, public. Premierului i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19 la Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2021 - 13:24

Florin Cîţu a purtat la vaccinare un tricou alb cu inscripţia "#Împreună învingem pandemia!".

Vineri a început oficial cea de-a doua etapă a campaniei naţionale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul.Înscrierea pe platforma destinată înregistrării celor care vor să se vaccineze a fost dificilă, foarte mulţi fiind cei care au reclamat ca a durat foarte mult sau că nu au reuşit deloc să se vaccineze. S-au înregistrat deja 190.000 de persoane, iar în Bucureşti şi Cluj deja nu mai sunt locuri.

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că sunt  mult mai mulţi oameni care vor să se vaccineze, faţă de numărul de doze existent.

Premierul Florin Cîţu a declarat că s-a vaccinat pentru el şi pentru cei din jurul său, pentru a da "un semnal de încredere" pentru toţi românii.

"Foarte, foarte uşor, această vaccinare. Chiar nu am simţit nimic. Îî spuneam doamnei asistente că nu mi-am dat seama când am făcut vaccinul. (...). Mă bucur că am putut să mă vaccinez. Am făcut-o pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi bineînţeles să dau un semnal de încredere pentru toţi românii. Am văzut acest semnal, că românii vor să se vaccineze şi există interesul de a se înscrie pe platformă. Orice este nevoie din partea mea, pentru a-i convinge pe cât mai mulţi români să se vaccineze, voi face. Este important să înţelegem că împreună cu păstrarea în continuare a măsurilor de restricţie, vaccinul şi tratamentele care apar, putem să învingem această pandemie. Rămânem la acelaşi efectiv (n.r. de vaccinare) pe care l-am testat în ultimele zile, astfel încât să avem 10.400.000 de vaccinaţi până în septembrie şi nu ne vom abate de la acest obiectiv", a afirmat Cîţu, după ce s-a vaccinat.
 

Citește totul despre:

#vaccinare #florin cîțu

Comentarii