Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prahova: Restricţii de trafic din cauza unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată

Regionala de Căi Fera Bucureşti face, joi, lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Teişani, judeţul Prahova, astfel că în intervalul orar 9.30-19.00 este restricţionat traficul rutier în zonă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.04.2019 - 09:02

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că, joi, între orele 9.30-19.00, pe raza Regionalei CF Bucureşti, se vor face lucrări de întreţinere la linia de cale ferată şi de reparaţii în zona carosabilă de la trecerea la nivel care intersectează DJ 100N cu calea ferată Ploieşti-Măneciu, la km 39+317, pe teritoriul comunei Teişani, din judeţul Prahova.

Lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea datelor din beton deteriorate şi a materialelor de cale şină/traverse din zona pasajului. 

În intervalul orar respectiv, circulaţia rutieră se închide pe DJ 100N (pe raza comunei Teişani), de la intersecţia cu DN 1A, km 118+450, până la intersecţia DJ 219, traficul fiind deviat pe rută ocolitoare, astfel: DN 1A, km 116+705 (Teişani) - Dc18A - DJ 219 - DJ 100N (Teişani) - pentru sensul de circulaţie Teişani - Slănic; DJ 100N (Teişani) - DJ 219 - Dc18A - DN 1A, km 116+705 (Teişani)- pentru sensul de circulaţie Slănic - Teişani.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte restricţiile şi semnalizarea rutieră temporară.

Comentarii