19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPrahova: O femeie şi fiul ei au plecat spre o Biserică şi...

Prahova: O femeie şi fiul ei au plecat spre o Biserică şi nu s-au mai întors

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, duminică seara, în jurul orei 22:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, Ana Maria Arsene, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de doi ani, către Biserica Mălăieşti, şi nu s-a mai întors.
 
Femeia are 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, ochii albaştri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie.
 
La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening bleumarin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidaşi de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roşu de dimensiuni mici.
 
De asemenea, aceasta transporta copilul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat la acel moment cu o geacă de culoare bleumarin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin şi sandale verzi din material plastic.
 
Persoanele care pot oferi date care să conducă la găsirea celor doi sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112.

Cele mai citite

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...
Ultima oră
Pe aceeași temă