10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPoziția lui Voiculescu este foarte stabilă, partidul îl susține, anunță Dan Barna

Poziția lui Voiculescu este foarte stabilă, partidul îl susține, anunță Dan Barna

Poziţia lui Vlad Voiculescu în calitate de ministru în Guvernul Cîţu este foarte stabilă, a anunțat copreședintele USR PLUS, vicepremierul Dan Barna.

Dan Barna a făcut această precizare luni seară, într-o emisiune a postului național de televiziune, TVR.

“Vlad a venit cu un mandat de reformă pe care îl au toţi miniştrii Cabinetului Cîţu şi evident că, în Sănătate, într-un sistem în care sunt posibile lucruri cum e cel de la Sibiu, în care sunt posibile lucruri cum e cel de la Reşiţa, orice scuturare a copacului creează nemulţumire, revoltă, deblocări de sfere de interes, toate lucrurile pe care le ştim”, a explicat vicepremierul Dan Barna cu referire la ministrul Vlad Voiculescu.

“Poziţia lui Vlad este una foarte stabilă, foarte sigură. Alianţa USR PLUS îl susţine pe Vlad sută la sută. Nu este niciun fel de îndoială aici, pentru că sunt nişte lucruri care urmează să se întâmple lunile viitoare, care să aducă nişte curăţenii în acest sistem”, a anunțat vicepremierul Dan Barna.

El a mai sugerat că criticile la adresa ministrului Vlad Voiculescu sunt alimentate chiar de oameni din subordinea acestuia, care nu vor o reformă în sectorul Sănătății: “Nu întâmplător oamenii incompetenţi au rămas ani de zile în acele poziţii, de aceea suntem în situaţia asta jenantă. Şi, da, evident că sunt o grămadă de oameni care ar vrea ca lucrurile să rămână în acest status quo, să rămână neschimbate. Faptul că Vlad şi-a asumat toată această luptă generează reacţii”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...
Ultima oră
Pe aceeași temă