Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pompiliu Diplan, despre protestul de pe 16 decembrie împotriva Pactului ONU pentru migrație

Duminică, 16 decembrie, de la ora 15:00, la București, are loc un nou marș de protest împotriva aderării României la Pactul pentru Migrație, document semnat recent de reprezentanții Țării noastre, recent, la Marrakesh în Maroc.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2018 - 10:49

În acest sens, ActiveNews a stat de vorbă cu domnul Pompiliu Diplan, membru al Frăției Ortodoxe, asociația care organizează protestul de duminică. Reamintim că proteste împotriva acestui Pact au mai avut loc pe 22 noiembrie în fața Ministerului de Externe, pe 5 decembrie și pe 10 decembrie.

În declarația sa, Pompiliu Diplan a explicat, pe scurt, istoria protestelor împotriva acestui pact, dar și motivele pentru care organizația pe care o reprezintă nu este de acord cu documentul.

De asemenea, Pompiliu Diplan a arătat că marșul de duminică, 16 decembrie, nu este unul politic și nu servește niciunui interes electoral, ci doar viitorului României.

Citiți articolul integral pe ActiveNews.

Comentarii