Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polițiștii de la Transporturi au întocmit aproape 100 de dosare penale

Polițiștii de la Transporturi au întocmit aproape 100 de dosare penale în perioada 20 - 26 iulie.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

29.07.2018 - 12:49

Poliţiştii de la transporturi, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi a Poliţiei Române, au acţionat, în perioada 20-26 iulie, pentru siguranţa transporturilor aeriene, navale şi feroviare, verificând 195 de obiective (aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale) şi au patrulat în 386 de staţii de cale ferată şi în 391 de trenuri de călători.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au întocmit 98 de dosare penale, au depistat în flagrant delict 53 de persoane şi au efectuat 20 de percheziţii domiciliare în dosarele penale avute în lucru, fiind indisponibilizate bunuri în valoare de peste 170.000 de lei.

De asemenea, pentru neregulile depistate în urma controalelor pe linia comerţului ilegal, a siguranţei transporturilor pe apă, a braconajului piscicol şi a contrabandei, au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 58.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 17.000 de lei. Ca măsuri complementare, au fost indisponibilizate instrumente ilegale de pescuit, ţigarete, cereale şi lemne.

În 23 de situaţii, poliţiştii au intervenit pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice şi pentru ajutarea persoanelor aflate în dificultate, cum ar fi accidente sau incidente la calea ferată, întârzieri de trenuri de călători şi aeronave, precum şi evenimente cultural - artistice.

Totodată, în urma acţiunilor, poliţiştii au depistat nouă urmăriţi la nivel naţional, precum şi patru minori lipsiţi de supraveghere, care au fost predaţi familiilor sau internaţi în centre de plasament.

Citește totul despre:

#amenzi #politia transporturi

Comentarii

loading...