Poliţiştii care cercetează cazul de la Mangalia au folosit o grenadă lacrimogenă

Poliţiştii care cercetează evenimentul de la Mangalia, în urma căruia două persoane au fost împuşcate, au folosit o grenadă lacrimogenă, după ce un bărbat ar fi încercat să împiedice desfăşurarea anchetei.

Share

Rl online 0 comentarii

19.08.2019 - 18:41

Bărbatul a fost încătuşat, iar în urma folosirii grenadei lacrimogene nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii care cercetează cazul de la Mangalia au folosit, luni după-amiază, o grenadă care împrăştie gaze iritant lacrimogene, nicio persoană nefiind rănită.
 
La un moment dat, un bărbat ar fi împiedicat, prin manifestarea unui comportament agresiv, desfăşurarea normală a activităţilor de cercetare. Persoana în cauză a fost încătuşată, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Luni, în jurul orei 12.30, în urma unui apel 112, poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare, incidentul având loc pe strada Farului din Mangalia. 
 
Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde au găsit un bărbat, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane. Victimele sunt doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrelor, iar celălalt în abdomen. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, unul dintre bărbaţi era în stop-cardiorespirator şi a murit la spital, iar celălat este în stare stabilă, cu plăgi la membre. 
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mangalia în acest caz. 
 
De asemenea, la faţa locului au fost trimişi şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.

 

Comentarii