8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPolițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

Polițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

n urma acţiunilor, au fost confiscate diferite tipuri de droguri, dar şi bani, telefoane mobile, cartele şi medii de stocare.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 9 – 23 august., aproape 200 de poliţişti au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.

Astfel, poliţiştii au organizat, 24 de acţiuni operative, în cadrul cărora au fost efectuate 47 de percheziţii domiciliare.

”Au fost derulate activităţi investigative, pentru probarea activităţii infracţionale a 126 de persoane, dintre care 27 au fost reţinute sau arestate şi o persoană a fost plasată sub control judiciar”, anunţă IGPR. 

Au fost indisponibilizate diferite tipuri de droguri – amfetamină, MDMA, Extasy, rezină de cannabis, cocaină, dar şi bani, laptopuri, medii de sticare, telefoane şi cartele folosite în activitatea infracţională. 

Cele mai citite

Udinese va fi antrenată de un fost campion mondial

Fostul internaţional Fabio Cannavaro este noul antrenor al formației italiene Udinese, echipă care în acest moment se luptă pentru salvarea de la retrogradarea în...

Julius Meinl Living a cumpărat hotelul Ambasador din București

Julius Meinl Living anunță finalizarea achiziției Hotelului Ambasador din București, cu o suprafață de 12.600 mp. Hotelul se va redeschide în 2027 după renovare...

Alexandru Maxim, spectacol în Turcia! Românul a dat un gol și a pasat decisiv în victoria lui Gaziantep

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a contribuit decisiv la victoria echipei sale, Gaziantep FK, cu scorul de 2-0, în fața formației Kasimpaşa, din etapa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă