Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

Poliţiştii au făcut, în ultimele două săptămâni, 47 de percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată, peste 120 de persoane fiind cercetate. Î

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

26.08.2018 - 10:56

n urma acţiunilor, au fost confiscate diferite tipuri de droguri, dar şi bani, telefoane mobile, cartele şi medii de stocare.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 9 - 23 august., aproape 200 de poliţişti au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.

Astfel, poliţiştii au organizat, 24 de acţiuni operative, în cadrul cărora au fost efectuate 47 de percheziţii domiciliare.

”Au fost derulate activităţi investigative, pentru probarea activităţii infracţionale a 126 de persoane, dintre care 27 au fost reţinute sau arestate şi o persoană a fost plasată sub control judiciar”, anunţă IGPR. 

Au fost indisponibilizate diferite tipuri de droguri - amfetamină, MDMA, Extasy, rezină de cannabis, cocaină, dar şi bani, laptopuri, medii de sticare, telefoane şi cartele folosite în activitatea infracţională. 

Comentarii

loading...