19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPolițist de frontieră, acroșat cu mașina un contrabandist de țigări

Polițist de frontieră, acroșat cu mașina un contrabandist de țigări

Potrivit sursei citate, vineri seara, în jurul orei 19,55, un echipaj al poliţiei de frontieră de la SPF Brodina, care se afla în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Paltin, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către poliţişti, acroşându-l pe unul dintre aceştia, ”cu intenţia evidentă de a scăpa de oamenii legii”.

Imediat, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, poliţistul fiind transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea acordării de îngrijiri medicale.

O echipă de intervenţie ajunsă la locul incidentului a procedat la cercetarea zonei iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat şi incendiat, pe un drum forestier de pe raza localităţii sucevene Ulma, în maşină fiind descoperite mai multe pachete cu ţigări incendiate.

S-au dispus toate măsurile specifice, în colaborare cu Poliţia şi Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto şi luarea măsurilor legale.

În cauză se vor efectua cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă