Polițist băgat în spital de o șoferiță neatentă

Un polițist din Buzău a ajuns la Spital după ce fost rănit într-un accident de circulație produs de o conducătoare auto care nu s-a asigurat când a plecat cu mașina de pe loc.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2020 - 11:12

Un polițist din Buzău a suferit mai multe răni în timp ce se afla pe scaunul din dreapta al unei autospeciale a Poliției aflată într-o misiune sâmbătă seara. Accidentul rutier s-a produs pe DN 2C, în localitatea Căldărești, Buzău.

„Din primele date de la faţa locului, în momentul în care s-ar fi pus în mişcare pe DN2C, în localitatea Căldărăşti, o localnică de 40 de ani nu s-ar fi asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autospecială a Poliţiei condusă de un poliţist de 25 de ani din Padina.”, informează IPJ Buzău.

În urma impactului dintre cele două mașini, un polițist din Buzău, în vârstă de 35 ani, aflat pe scaunul din dreapta al mașinii de Poliție care se deplasa pe un drum prioritar cu semnalele acustice și vizuale în funcțiune, a fost rănit.

El a primit primele îngrijiri medicale la fața locului iar echipajul de la Ambulanța Buzău l-a transportat la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. Femeia vinovată de producerea accidentului are acum dosar penal pentru vătămare din culpă.

Comentarii