Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliţia Română: În primele luni ale anului 2019, criminalitatea a scăzut

Poliţia Română anunţă că, în primele luni ale anului 2019, criminalitatea a scăzut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

19.05.2019 - 14:43

Astfel, infracţiunile de omor înregistrează o scădere de 8,6%, faţă de primele patru luni din 2018, tentativa la această infracţiune fiind în acelaşi trend (-7,9%).

De asemenea, numărul faptelor de natură penală sesizate, în primele luni din 2019, a scăzut cu 0,7%, faţă de perioada similară a anului trecut. Acelaşi trend descendent îl înregistrează infracţiunile de natură judiciară (-1,96%).

Infracţiunile contra patrimoniului sunt, la începutul acestui an, în scădere cu 0,9%. Astfel, infracţiunile de furt au scăzut cu 5,1%, iar tâlhăriile cu 0,6%.

Faptele de loviri sau alte violenţe au scăzut cu 1,6%, în timp ce infracţiunile stradale cu 4,39%.

Şi numărul accidentelor rutiere a scăzut cu 4,9%, al persoanelor decedate cu 6,2%, iar al răniţilor grav cu 5,4%, mai susţine Poliţia Română într-un comunicat citat de News.ro.

Citește totul despre:

#politia romana #criminalitate

Comentarii

loading...