Foto: arhivă

Poliția în alertă! Oamenii legii caută o adolescentă declarată dispărută

O adolescentă de 15 ani din localitatea Sarafineşti, comuna Corni, este căutată de poliţiştii din Botoşani după ce a plecat spre liceul la care este elevă şi nu s-a mai întors la domiciliu, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ, Maria Carp, potrivit Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2019 - 17:07

Conform sursei citate, Antonia Matraşi a plecat, luni dimineaţă, spre unitatea de învăţământ din municipiul Botoşani, fără a mai reveni acasă. Mama fetei a alertat Poliţia prin Serviciul unic pentru apel unic de urgenţă 112, cerând sprijin pentru identificarea acesteia.

Poliţiştii au făcut un apel la locuitorii din judeţul Botoşani să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie în cazul în care deţin informaţii cu privire la adolescentă.

Antonia Matraşi are înălţimea de aproximativ 1,60 metri, greutatea de aproximativ 55 de kg, părul şaten deschis vopsit blond şi ochi albaştri. La momentul dispariţiei purta un palton de culoare bej cu guler şi mâneci negre, pantaloni negri, o eşarfă de culoare roşie, avea rucsac bej, dar şi pantofi sport de culoare albastră.

Comentarii