11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPoliția caută o tânără de 17 ani din Prahova, dată dispărută de...

Poliția caută o tânără de 17 ani din Prahova, dată dispărută de acasă

Potrivit polițiștilor, fata a avut ultima discuție la telefon cu rudele când era în stația de microbuze din Ploiești.

Potrivit Poliției Prahova, dispariția fetei a fost semnalată marți seara. Polițiștii din Pucheni au fost sesizați că Ioana Gabriela Chirilă, de 17 ani, din comuna Gheorghița, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

„Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeași zi, în jurul orei 10.30, către liceul din municipiul Ploiești, unde este elevă. Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost în jurul orei 17.30, când minora a afirmat că se afla în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă”, a transmis IPJ Prahova.

La momentul dispariției, tânăra avea o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă și pantofi sport negri.

Fata are 1,70 metri înălțime, o greutate de 55 de kilograme, constituție atletica, păr saten, lung, drept și ochi căprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Sursa: Mediafax

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă