19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPoliţia caută „doi indivizi periculoşi” în cazul Tudor Simionov, românul ucis la...

Poliţia caută „doi indivizi periculoşi” în cazul Tudor Simionov, românul ucis la Londra

Poliţia caută „doi indivizi periculoşi” în cazul Tudor Simionov, românul ucis la Londra, în noaptea de Revelion
Tudor Simionov, canotor şi practicant al artelor marţiale, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde lucra ca bouncer la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, de un grup de atacatori ce aveau cuţite, pentru sacrificiul său fiind considerat un erou.

BBC susţine că poliţia încearcă să le ia urma lui Ossama Hamed (25 de ani) şi Nor Aden Hamada (23 de ani).

De asemenea, Shaymaa Lamrani în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată că încearcă să blocheze ancheta privind moartea românului, iar femeia va fi chemată în faţa unui judecător pentru a da explicaţii.

“Ossama Hamed şi Nor Aden Hamada sunt foarte periculoşi şi trebuie opriţi. Nu voi specula în privinţa locului în care ar putea fi, dar vă asigurăm că lucrăm pentru a stabili dacă încă sunt în ţară sau dacă eu plecat în afară. Le vom da de urmă”, a declarat Inspectorul Garry Moncrieff, conform BBC.

Tudor Simionov plecase în Anglia pentru a urma cursuri de Masterat, visul său fiind acela de a deveni CEO, după cum a povestit pentru ProSport Ani Mironov.

Medaliat la Campionatele Europene de canotaj, categoria Master, în 2018, Tudor Simionov a fost ucis într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea dintre ani, în jurul orei ocale 5:30 (7:30 în România).

Românul venise la serviciu pentru a înlocui un coleg şi a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă. Potrivit înregistrărilor cu telefonul mobil predate de martori Poliţiei engleze, Tudor s-a luptat cu nouă agresori înainte de a fi înjunghiat în piept, mortal, chiar la intrarea clădirii Mayfair, una dintre cele mai scumpe locaţii din Londra.

Cele mai citite

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă