Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polițiștii au dat, într-o singură zi, amenzi de peste 2 mil. lei

Poliţiştii au constatat 963 de infracţiuni şi au aplicat peste 6.800 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 2,3 milioane de lei unor persoane care au încălcat normele sociale, informează IGPR.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2018 - 12:14

Peste 10.000 de poliţişti au intervenit la 3.046 de evenimente, dintre care 2.555 au fost sesizate prin 112, şi au fost angrenaţi în 213 acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, fiind organizate 4.271 de patrule.

Potrivit Poliţiei, 149 de persoane bănuite de comiterea unor fapte penale au fost surprinse în flagrant delict.

Au fost depistate şi 20 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 56 de măsuri preventive.

De asemenea, s-a acţionat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 294 de aparate radar.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, constatând 156 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 479 de permise de conducere şi au fost retrase 196 de certificate de înmatriculare.

Comentarii

loading...