Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PMB: 100 de elevi din Republica Moldova, în tabere gratuite pe litoralul românesc

O sută de elevi din Republica Moldova au ajuns pe litoralul Mării Negre prin Programul de cooperare Bucureşti-Chişinău, alţi 400 urmând să beneficieze, de asemenea, de tabere gratuite în staţiunea Tineretului din Costineşti, potrivit unui comunicat al Municipalităţii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2018 - 15:07

"Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti - PROEDUS, desfăşoară, în perioada iunie - septembrie 2018, un amplu program de recompensare a performanţelor şcolare şi extraşcolare excepţionale ale elevilor de gimnaziu şi liceu din Municipiul Chişinău. Programul de cooperare Bucureşti - Chişinău se desfăşoară ca urmare a aprobării acestui de proiect de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, la iniţiativa primarului general, Gabriela Firea, cu ocazia aniversării Centenarului. Astfel, 500 de elevi cu rezultate notabile din municipiul Chişinău, distribuiţi pe 5 serii a câte 100 de persoane, împreună cu însoţitorii lor, beneficiază de tabere gratuite în Staţiunea Tineretului din Costineşti", se arată în comunicatul PMB.

Programul va aduce împreună 500 de elevi din Chişinău şi 4.000 de elevi bucureşteni cu rezultate meritorii, în cadrul unui program de tabără şi vacanţă comun - plajă, plimbări, activităţi recreative şi sportive, precum şi programe de formare.

"Acest proiect reprezintă, totodată, o oportunitate reală de cunoaştere a afinităţilor lingvistice, istorice, culturale şi de tradiţii dintre România şi Moldova, atât pentru elevii moldoveni, cât şi pentru cei români", se mai arată în comunicat.

Comentarii

loading...