„Pistolarul” din Voluntari a fost prins de polițiști

Bărbatul care a tras cu un pistol într-un centru comercial din Voluntari a fost găsit de poliţişti, iar în prezent se află în custodia acestora.

Share

Rl online 0 comentarii

15.09.2020 - 20:26

Poliţiştii din Voluntari efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, uz de armă neletală şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, urmărirea penală fiind supravegheată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Acesta, în calitate de angajat al unui centru comercial din oraşul Voluntari, a tras cu un pistol în incinta societăţii comerciale, după care a plecat cu un autoturism.

„La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, informează biroul de presă al IPJ Ilfov.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societăţii. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană.

 

Comentarii