Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Maganerul de la Spitalul 'Bagdasar - Arseni', demis de ministrul Pintea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a ajuns marţi la Spitalului Clinic de Urgenţă 'Bagdasar - Arseni', unde mai mulţi angajaţi protestează faţă de nivelul sporurilor şi vechimea aparaturii medicale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2019 - 18:18

UPDATE: Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că managerul Spitalului „Bagdasar Arseni” din Capitală a fost schimbat din funcție, printre motivele numărându-se și calitatea actului medical din această unitate spitalicească. Astfel, managerul Cristian Toma, a fost înlocuit cu Andi Nodiț.

_____

Ministrul a discutat cu câţiva dintre angajaţii care i-au semnalat nivelul scăzut al sporurilor, faptul că lucrează cu un aparat de radiologie vechi de 40 de ani sau că un brancardier câştigă lunar 1.300 de lei. "În mod normal, corect, ar fi să se dea sporul secţiei. S-a modificat legislaţia, vom vedea exact şi eu vă asigur că veţi primi drepturile. Lăsaţi-mă să văd exact despre ce e vorba", a spus ministrul.

Comentarii

loading...