Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pintea, despre remanierea Guvernului

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a dat asigurări că vor fi continuate proiectele începute la Ministerul Sănătăţii şi a precizat că vor fi dezvoltate şi proiecte noi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.05.2019 - 14:26

Ministrul a răspuns unei întrebări privind situaţia politică după alegerile europarlamentare.

"Schimbările guvernamentale ţin de prim-ministru şi ceea ce va decide. În ceea ce priveşte proiectele Ministerului Sănătăţii, vă asigur cu tărie că vor continua la fel. Tot ceea ce am pornit va fi continuat, vor fi şi proiecte noi pe care le vom dezvolta. În ceea ce priveşte activitatea ministerului, merge înainte, inclusiv controalele inopinate şi care se vor extinde", a spus Pintea.

Ea a spus că va fi rezolvată "parţial" problema medicamentelor ieftine care dispar de pe piaţă. 

Comentarii

loading...