Pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava se află în continuare în comă

Pilotul Sorin Bochiş, rănit grav în accidentul aviatic din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, este în continuare în comă, acesta fiind monitorizat, de mai bine de patru zile, de opt medici din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iaşi, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2018 - 13:34

Medicul Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” a declarat, miercuri, că starea pilotului Sorin Bochiş este considerată în continuare gravă, prognosticul fiind unul rezervat.

„Pacientul este în staţionar, ca la început, fiind în comă. Prognosticul este rezervat în continuare. Nu se pune problema efectuării vreunei operaţii în acest moment”, a declarat dr. Florin Grămadă.

Sorin Bochiş, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar şi în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara, unde este şi pilot de acrobaţii.

Sâmbăta trecută, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat.

Comentarii