13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPetreceri de Revelion. Unde se pot distra românii în noaptea dintre ani

Petreceri de Revelion. Unde se pot distra românii în noaptea dintre ani

Arad – ora 22.00, Piaţa Revoluţiei, concerte susţinute de trupa Fantezia, Kamelia şi Goombay Dance Band, o trupă de origine germană. La miezul nopţii este programat şi un show de artificii.

Baia Mare – ora 22.30, concert în Piaţa Libertăţii susţinut de trupa Compact şi Anna Lesko, urmat la ora 0.00 de focuri de artificii.

Brăila – Pe platoul de la Palatul Administrativ vor cânta AMI şi artişti locali, iar la miezul nopţii vor fi artificii.

Buzău – ora 19.00, printre cei care vor concerta în noaptea dintre ani în Piaţa Dacia se numără trupa Voltaj, Alessia sau Liviu Teodorescu & Band.

Braşov – Piaţa Sfatului rămâne locul de întâlnire al braşovenilor şi turiştilor, în noaptea de Revelion. Spectacolul va începe la ora 22.30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului „maramureşan“, Suzana şi Daciana Vlad. Ele vor fi urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică şi s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23.45 va începe show-ul Phoenix. Trupa îşi va întrerupe concertul pentru trecerea în noul an şi va continua după focul de artificii.

Bistriţa – cu începere de la ora 22.30, spectacol susţinut de Lora.

Botoșani: Botoşănenii sunt aşteptaţi în Piaţa Revoluţiei din oraş să petreacă Revelionul în aer liber, Primăria organizând concerte de muzică uşoară şi populară, foc de artificii. Cu această ocazie vor fi acordate şi premii, însă reprezentanţii Primăriei au spus, corespondentului MEDIAFAX, că acestea intră la capitolul ”surprize”, iar astfel nu pot nominaliza persoanele premiate. ”Concertele vor începe de la ora 20.00 şi se vor termina la ora 1.30. Avem mai mulţi invitaţi, între care Adda&Band, Paula Seling, Iustina Irimia, Simona Mazăre, Lorena Dupu – Fetele din Botoşani, Shift, Francisca, DJ/MC-80` Music. Vor fi şi urători”, au spus reprezentanţii Primăriei Botoşani.

Cluj-Napoca, începând cu or 22.00, în Piaţa Unirii vor concerta Hora, Cargo şi Arpy&Zip Band. Focul de artificii de 15 minute se va organiza în Piaţa Avram Iancu la miezul nopţii, după care vor fi distribuite 700 de sticle cu şampanie de către Primăria Cluj-Napoca.

Craiova – ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, în dreptul Universităţii din Craiova, va fi organizat un spectacol susţinut de Adrian Sână & Band. Pe scenă va urca apoi Smiley, aproape de miezul nopţii, după care va avea loc focul de artificii. Pentru spectacolul de Revelion, Primăria Craiova a anunţat că se va închide circulaţia rutieră în centrul oraşului timp de aproape patru zile.

Constanţa – Spectacolul va începe la ora 19.00, se va încheia la ora 1.00 şi va fi susţinut de Damian Drăghici, Sore, Nicoleta Nucă, Vanotek şi DJ Slimboy. La trecerea dintre ani, cei prezenţi vor admira un spectacol de artificii.

Focşani – ora 19.30 vor cânta Ansamblul Folcloric Ţara Vrancei, Geta Postolache, Laura Lavric, Iuliana Beregoi şi Datina. La ora 22.00 va fi Anda Adam şi apoi Bug Mafia. Înainte de miezul nopţii va fi concert Opus, o trupă din Austria. La miezul nopţii vor fi artificii şi lasere. După miezul nopţii Ro-Mania, iar programul special de revelion se va încheia la ora 01.00.

La Iaşi, concertul dedicat Revelionului va avea loc în Piaţa Palatului Culturii, iar în cadrul evenimentului vor cânta Saragossa Band, Bosquito şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, DJ Sava şi Annes.

Oradea – ora 23.00, concert în Piaţa Unirii cu Alessia JJ Gerardi & Fracassoni din Italia. La miezul nopţii va avea loc un foc de artificii.

La Piteşti, în Piaţa Primăriei, vor urca pe scenă Alexandra Ungureanu şi Alina Eremia, şi va fi şi un foc de artificii.

Reşiţa – ora 22.00, spectacol în centrul oraşului susţinut de Mar’s Studio, Melmac Riders, din Serbia, şi Keo. La ora 00.00 este programat un joc de artificii.

Sibiu – ora 22.00, în Piaţa Mare vor concerta cei de la The Noise. Programul va continua cu muzică rock în interpretarea binecunoscuţilor sibieni de la Riff, iar în ultima oră din an va cânta Ştefan Bănică & Band. Ora zero a noului an va fi marcată de un spectacol de artificii, apoi pe scenă vor urca olandezii de la BZN.

Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 23.00, pe scena situată în faţa Teatrului ”Tamási Áron”, vor urca Trupa Coco din Braşov, care va aduce ritmurile rock la Sfântu Gheorghe. La miezul nopţii va avea loc focul de artificii, după care pe scena Revelionului urmează trupa Vincze Lilla és Barátai, din Ungaria. După aceea, de la ora 1.00, va avea loc al doilea foc de artificii.

La Slatina vor concerta Iris, Elena Ionescu, Nicoleta Oancea şi formaţia sa. Primul concert va începe la ora 21.45, iar spectacolul se va încheia imediat după miezul nopţii.

Timişoara – ora 18.30, în Piaţa Victoriei din Timişoara, unde Primăria a pregătit un spectacol susţinut de Sean Norvis, Kamelia, trupa Box Office, Basska şi Subcarpaţi.

Târgu-Jiu – ora 22.00, în Piaţa Prefecturii, concert susţinut de The Dreamers şi Eneli, după care va avea loc focul de artificii. Autorităţile vor oficia, după miezul nopţii, cinci căsătorii de Revelion, la Poarta Sărutului, din Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu.

În Târgu-Mureş, cu începere de la ora 21.00, pe scena amplasată în Piaţa Victoriei vor concerta: DJ Andrei Chelbezan, Kállay Saunders Band şi Inna. La miezul nopţii va fi organizat un spectaculos foc de artificii.

În Teleorman nu se organizează concerte, populaţia urmând să se adune în centrul oraşelor din judeţ – Alexandria, Zimnicea, Turnu Măgurele, Videle, Roşiorii de Vede – şi să ciocnească un pahar cu şampanie cu primarii. Angajaţii primăriilor de oraşe susţin că fundalul muzical va fi asigurat de un sistem de sonorizare cu boxe, care vor difuza muzica adecvată focului de artificii.

 

Revelion 2019 în Capitală

În acest an, în Bucureşti sunt organizate două petreceri de Revelion în aer liber. Una va fi în Piaţa Constituţiei, iar cealaltă în Parcul Titan, iar la ambele vor cânta mai mulţi artişti, intrarea fiind liberă. Metroul şi STB vor circula toată noaptea.

Piața Constituției:

La Revelionul din acest an, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, vor cânta artişti precum Delia, Smiley sau Carla’s Dreams, iar invitat special va fi DJ-ul internaţional ATB, iar recitalurile vor începe de la ora 19.30. Intrarea va fi liberă. Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, sunt artiştii care vor concerta în seara de Revelion, organizată de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei.

„Ca în fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, în care una dintre clădirile emblematice ale Bucureştiului – Palatul Parlamentului -va face parte din scenografia spectacolului. Cu acest prilej, pe scena instalată în Piaţa Constituţiei vor urca personalităţi din muzica românească îndrăgite de toate vârstele, iar stilurile muzicale diverse şi scenografia spectaculoasă vor antrena publicul pe parcursul întregii seri”, se arată într-un comunicat al PMB. Potrivit sursei citate, artiştilor români li se adaugă „un invitat special, DJ-ul international André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live in Piata Constitutiei. Seara se va incheia cu un show de artificii”.

Parcul Titan:

O altă petrecere în Capitală este organizată de Primăria Sectorului 3, de altfel singura primărie de sector care organizează un astfel de eveniment. „Primăria Sectorului 3 a pregătit un spectacol complex, cu încărcătură simbolică, în cadrul căruia vor performa artiști ai scenei românești, dintre care amintim: Alifantis&ZAN, Byron, Lidia Buble, Silviu Biriș, ROA,Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziții și Carla’s Dreams”, transmit reprezentanții Primăriei Sector 3. Evenimentul va avea loc în Parcul Titan, de la ora 19.00 și va fi prezentat de Răzvan Simion.

Berăria H:

La restaurant, Revelionul poate costa și 750 de lei. Cine nu vrea să petreacă Revelionul în aer liber poate opta pentru o petrecere la restaurant. De exemplu, la Berăria H, Revelionul costă în acest an între 450 și 750 de lei, iar în această sumă este inclusă masa tradițională, cu mai multe feluri, precum și băutura, dar și un recital al Deliei.

 

Traficul rutier, închis în zona Palatului Parlamentului

„În noaptea de 31 decembrie, va avea loc „Revelionul 2018-2019” în Piaţa Constituţiei. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier în perioada 31 decembrie 2018, începând cu orele 13.00 – 01 ianuarie 2019, până la orele 06.00, pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins între Bd. I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia), dar şi pe Bd. Libertăţii, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite”, se arată într-un comunicat transmis de Brigada Rutieră.

Potrivit sursei citate, rute ocolitoare sunt următoarele:

– Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria;

– Calea 13 Septembrie – Str. Izvor– Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei;

– Bd. Corneliu Coposu – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor;

– Bd. Unirii – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor.

 

Metroul şi Tramvaiul 41 vor circula toată noaptea

STB (fostă RATB) anunţă că în noaptea de Revelion va suplimenta transportul cu linii de noapte, care vor face legătura cartierelor bucureştene cu zonele centrale. De asemenea, tramvaiele 1/10 şi 41 vor circula toată noaptea, la interval de 30 de minute.

„Societatea de Transport Bucureşti STB SA va asigura transportul public pe întreg parcursul nopţii de Anul Nou, cu toate liniile de noapte care converg spre zona centrală (N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119, N121)”, se arată într-un comunicat STB transmis vineri.

De asemenea, STB SA va menţine în circulaţie, pe durata întregii nopţi, şi liniile de tramvai 1, 10 şi 41, care vor circula la un interval de 30 minute.

„În zilele de 1 şi 2 ianuarie, mijloacele de transport în comun vor circula după un program corespunzător unei zile de duminică”, se mai arată în comunicatul STB.

Metrorex anunţă că metroul va circula toată noaptea.

„Ca în fiecare an, Metrorex este la dispoziţia călătorilor săi şi în noaptea de 31 decembrie 2018/ 1 ianuarie 2019, trenurile de metrou vor circula între orele 00:00 – 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00 la un interval de 20 minute. Metrorex va introduce trenuri suplimentare în funcţie de fluxul de călători”, transmit reprezentanţii Metrorex.

Cele mai citite

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă