13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPeste 950 de infracţiuni, constatate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Peste 950 de infracţiuni, constatate de poliţişti în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, 9.219 poliţiştii au organizat 3.917 patrule şi s-a acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere cu 274 de aparate radar.

În acest interval de timp, poliţiştii au intervenit la 3.385 de evenimente, dintre care 2.873 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 952 de infracţiuni, fiind surprinse în flagrant delict 112 persoane bănuite, iar faţă de 25 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.017 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte 2.300.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 134 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În ultimele 24 de ore, au fost reţinute 464 de permise de conducere şi au fost retrase 153 de certificate de înmatriculare.

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă