15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPeste 870 de infracţiuni, depistate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Peste 870 de infracţiuni, depistate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către Poliţia Română, peste 10.000 de poliţişti au acţionat, în ultimele 24 de ore, la 3.322 de evenimente, dintre care 2.834 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 815 infracţiuni, 112 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 65 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 8.700 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.800.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 117 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
S-a acţionat cu 290 de aparate radar, fiind reţinute 489 de permise de conducere şi au fost retrase 134 de certificate de înmatriculare.

Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă