Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 60.000 de timișoreni vor rămâne fără apă

E.On a sistat furnizarea de gaze naturale către Colterm, compania de termoficare din Timişoara, după ce termenele de plată eşalonată a datoriei de aproximativ şapte milioane de lei au fost depăşite. Măsura afectează peste 60.000 de abonaţi, relatează News.ro.

Rl online 0 comentarii

13.09.2018 - 18:25

Reprezentanţii Colterm Timişoara au anunţat, joi, că a fost sistată furnizarea de gaze naturale, din cauza datoriei, astfel că se va întrerupe şi furnizarea de apă caldă către consumatori.

„A fost tăiat gazul. Au fost conturile blocate, nu s-a putut face un transfer către ei, s-a întârziat cu plata şi a fost tăiat gazul. Sunt discuţii la această oră, pentru că nu putem să lăsăm un oraş ca Timişoara fără apă caldă, însă trebuie să le ajungă acei bani. Timp de câteva ore bune, încă spre noapte, vom mai avea apă caldă. Temperatura se menţine câteva ore. Ne ajută şi temperaturile de afară”, au declarat reprezentanţii Colterm.

Datoria către E.On se ridică la aproximativ şapte milioane de lei.

Peste 60.000 de abonaţi sunt afectaţi de măsura întreruperii furnizării gazului şi totodată oprirea furnizării apei calde.

La sfârşitul lunii iunie, la Timişoara a fost întreruptă apa caldă în tot oraşul, după ce Colterm a acumulat datorii de 66 de milioane lei către E. On Energie România, din care 8 milioane erau doar pe anul 2018.

Atunci, primarul Nicolae Robu a avut o întâlnire cu conducerea companiei, iar în urma discuţiilor s-a stabilit reluarea furnizării gazului, dar şi eşalonarea restanţelor Colterm către E.On.

Comentarii

loading...