19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPeste 30 de persoane, majoritatea copii, au fost evacuate în urma unui...

Peste 30 de persoane, majoritatea copii, au fost evacuate în urma unui incendiu

Pentru scoaterea oamenilor din locuinţe, înainte de sosirea forţelor de intervenţie, s-a implicat un pompier care locuieşte în localitate.

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un incendiu izbucnit la o garsonieră din oraşul Bucecea. 

La faţa locului s-au deplasat şase echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu patru autospeciale cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

“Înainte de sosirea fortelor de intervenţie,  un pompier din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani care locuieşte în localitate a fost trimis la faţa locului şi a constatat că incendiul se manifesta într-o garsonieră situată la etajul doi al clădirii,  cu flacăra şi fum dens, iar mai multe persoane erau blocate la etajul 3. Acesta a evaluat situaţia  şi împreună cu pompierii voluntari a început evacuarea locatarilor”, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani. 

În total, au fost evacuate 32 de pesoane, 22 copii si 10 adulţi. Acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Pompierii au reuşit să stingă incendiul şi urmează să afle care a fost cauza izbucnirii focului.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă