Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 150 de permise de conducere reţinute în prima zi de Crăciun

Poliţiştii au reţinut peste 150 de permise de conducere şi au retras 24 de certificate de înmatriculare în prima zi de Crăciun.

Share

Rl online 0 comentarii

26.12.2018 - 10:44

"În prima zi de Crăciun, poliţiştii au intervenit la peste 2.700 de evenimente la care au fost solicitaţi pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie sau pentru a menţine ordinea publică. De asemenea, poliţiştii au aplicat aproape 2.543 de sancţiuni contravenţionale unor persoane care au încălcat normele sociale şi au reţinut permisele a 158 de şoferi care puneau în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.  Aproape 8.000 de poliţişti au acţionat, la data de 25 decembrie a.c., la nivel naţional, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice", anunţă Poliţia Română.

De asemenea, au fost organizate 3.920 de patrule de ordine şi siguranţă publică.

Totodată, au fost desfăşurate 152 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.784 de evenimente, dintre care 2.386 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 535 de infracţiuni, 68 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în ultimele 24 de ore.

În cauzele instrumentate, au fost dispuse 13 măsuri preventive şi au fost depistate 6 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Poliţiştii au aplicat 2.543 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 700.000 de lei, pentru neregulile constatate.

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, pentru creşterea siguranţei în trafic, au fost constatate 91 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 158 de permise de conducere şi au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare.

Comentarii