Sursa foto: Facebook

Peste 100 de polițiști și 30 de jandarmi o caută pe fetița de 8 ani dispărută din Buzău

Fetiţa de opt ani dispărută în din satul buzoian Recea nu a fost găsită încă, deşi căutările s-au desfăşurat pe tot parcursul nopţii trecute, autorităţile stabilind ca un elicopter să survoleze zona.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 14.09.2019 - 10:39

Autorităţile au decis suplimentarea forţelor, inclusiv solicitarea unui elicopter care să survoleze zona.

Nicoleta Ploscaru de 8 ani şi 10 luni a dispărut de acasă, din satul Recea, comuna Bisoca, vineri după amiază, când le a spus rudelor că merge la bunicul său care cosea într o zonă de fâneaţă, la 500 de metri de casă, însă pentru a ajunge la bărbat fetiţa trebuia să tranziteze o zonă de pădure.

Copila nu a mai ajuns la bunicul său, aşa cum ar fi declarat, astfel că vineri la orele serii, părinţii au anunţat Poliţia în legătură cu dispariţia copilei. Toată noaptea, fetiţa a fost căutată cu zeci de oameni, dar fără succes. În zonă a fost ridicată şi o dronă, dar copila nu a fost descoperită, mai scriu cei de la News.ro.

Sâmbătă dimineaţă, echipajele de căutare au fost suplimentate. Astfel, copila de 8 ani şi 10 luni este căutată acum de peste 100 de poliţişti, 30 de jandarmi, localnici, de părinţii şi rude. De asemenea, s-a solicitat prezenţa unui elicopter care să survoleze zona. În plus, la Buzău sunt aşteptaţi gruparea mobilă de la IJJ Ploieşti , dar şi câini de urmă, alţii decât cei deja folosiţi, care vor fi aduşi din Vrancea.

 

Comentarii