Persoane, la spital, după un accident cu un microbuz

Două persoane au fost transportate la spitalul din Mediaş în urma unui accident rutier care a avut loc între un microbuz de marfă şi un autoturism pe DJ 143A, în comuna Laslea, unde traficul este blocat, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

Share

Rl online 0 comentarii

15.01.2021 - 12:06

"DJ 143A, intrarea in localitatea Laslea, coliziune între un microbuz transport marfă, condus de un bărbat de 35 de ani şi un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 26 de ani. Şoferul turismului şi pasagera din turism, o femeie în vârstă de 73 de ani, ambii localnici, primesc îngrijiri medicale, conştienţi, vor fi transportaţi la spital. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi fac cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii acestui accident. Momentan, traficul este blocat total", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, citată de Agerpres.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de la SMURD şi un altul de la Ambulanţă. Cei de la SMURD au transportat la spitalul din Mediaş un bărbat conştient cu fractură de femur, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu, Alina Voina. Cei de la Ambulanţă au preluat de la locul accidentului o femeie de 73 de ani, cu traumatism la un picior şi alte politraumatisme, pe care au dus-o la spitalul din Mediaş. 

Comentarii