13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPercheziții la persoane suspectate de proxenetism

Percheziții la persoane suspectate de proxenetism

Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, descinderile au loc în municipiul Bucureşti, precum şi în alte locaţii din judeţele Prahova, Braşov şi Giurgiu.

“Începând cu luna iulie, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituţiei, atât în ţară, cât şi în Marea Britanie. De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituţiei, prin închirierea de imobile în acest scop”, se precizează în comunicat.

Poliţiştii din Prahova vor pune în aplicare nouă mandate de aducere, persoanele ridicate urmând să fie conduse la sediul inspectoratului pentru a fi audiate.

Percheziţiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor SIAS din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Serviciului de Acţiuni Speciale din IPJ Prahova, precum şi cu participarea unor echipe de poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei şi IPJ Giurgiu.

De asemenea, la activităţi participă şi echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploieşti.

Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă