14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPercheziţii în România şi Austria la suspecţi de proxenetism

Percheziţii în România şi Austria la suspecţi de proxenetism

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au documentat activitatea unui grup infracţional organizat specializat în proxenetism.

Astfel, poliţiştii au făcut, în 1 august, zece percheziţii în Prahova şi una în Braşov, la persoane bănuite că ar face parte din grupul vizat.

De asemenea, doi poliţişti au participat la o percheziţie pe teritoriul Austriei, activitate desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor BKA Austria şi LKA Viena. Colaborarea cu autorităţile austriece s-a derulat în baza unui ordin european de anchetă.

De la imobilele percheziţionate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 6 telefoane mobile, o tabletă, 16 cartele SIM, înscrisuri şi 2.415 euro.

”Din anchetă au rezultat indicii că membrii grupării ar fi racolat, prin metoda «loverboy», şi exploatat sexual mai multe tinere, pe teritoriul României şi Austriei”, anunţă Poliţia Română.

Şapte persoane au fost arestate preventiv, acestea fiind cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi proxenetism.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă