Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Percheziţii în Prahova la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat şi proxenetism

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Prahova fac, miercuri, 11 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat şi proxenetism.

Share

Rl online 0 comentarii

27.03.2019 - 09:03

Opt persoane vor fi duse la audieri, fiind suspectate că ar fi sustras, în repetate rânduri, cabluri de cupru, piese de la diverse utilaje, unelte electrice, precum şi 2,5 tone de motorină.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Prahova fac, miercuri, 11 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat şi proxenetism.

Toate descinderile au loc în localităţi de pe raza judeţului.

”Din cercetări, a rezultat faptul că, începând cu luna noiembrie a anului trecut,  persoanele bănuite ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri din societăţi comerciale situate într-un parc comercial din judeţul Prahova. Acestea constau în cabluri de cupru, piese de la diverse utilaje, unelte electrice, precum şi 2,5 tone de motorină. Prejudiciul astfel cauzat este estimat, la acest moment, la aproximativ 70.000 de lei”, a transmis Poliţia Română. 

Totodată, persoanele în cauză sunt bănuite şi de acte de proxenetism săvârşite pe raza judeţului, atât „la stradă”, cât şi prin plasarea fetelor direct la clienţi.

Opt persoane vor fi fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Activităţile se desfăşoară cu spuortul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La percheziţii participă şi jandarmi.
 

Comentarii