Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PE lansează un website dedicat rezultatelor alegerilor europene

Parlamentul European a lansat vineri un website dinamic care va conţine toate rezultatele alegerilor europene trecute şi actuale, şi este acum disponibil în toate limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Share

Rl online 0 comentarii

05.04.2019 - 12:55

Potrivit unui comunicat al PE, rezultate-alegeri.eu va fi actualizat în timp real în noaptea alegerilor cu rezultate de ansamblu de pe întreg teritoriul Uniunii, inclusiv rezultate naţionale separate, pe măsură ce detalii sunt transmise de autorităţile naţionale.

Website-ul conţine componenţa tuturor Parlamentelor Europene trecute începând din 1984, defalcări în funcţie de partide naţionale şi grupuri politice începând cu 1979 si rezultate la nivel naţional începând cu 2009. Site-ul oferă şi informaţii cu privire la tendinţe în alegerile europene, de exemplu referitor la echilibrul de gen.

Noul webiste permite compararea datelor de la diferite alegeri. Utilizatorii pot explora, de asemenea, posibile coaliţii parlamentare cu "calculatorul majorităţii", odată ce primele estimări oficiale vor fi puse la dispoziţie pe 26 mai.

Comentarii

loading...