foto arhivă

Pe A1 Bucureşti - Piteşti se circulă greu după o coliziune între trei maşini

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este îngreunat duminică seară în zona kilometrului 23, formându-se cozi de autovehicule pe aproximativ şapte kilometri, în urma coliziunii între trei autoturisme, a anunţat la ora 20.50 Centrul Infotrafic.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 22.07.2018 - 21:43

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este îngreunat duminică seară în zona kilometrului 23, formându-se cozi de autovehicule pe aproximativ şapte kilometri, în urma coliziunii între trei autoturisme, a anunţat la ora 20.50 Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"Pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 23, pe sensul de mers către capitală, s-a produs o coliziune faţă-spate între 3 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. În urma impactului nu au rezultat victime. Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgenţă, astfel că nu sunt instituite restricţii de circulaţie, însă în zonă valorile de trafic sunt foarte ridicate, s-au format coloane de autoturisme de aproximativ 7 kilometri", potrivit Centrului Infotrafic.

Comentarii

loading...