Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pe 24 iulie, la ora 10:30, Alexandra a fost băgată în casă

Potrivit adevarul.ro, cel mai bun prieten al bărbatului din Caracal acuzat de dispariţia adolescentei Alexandra Măceşanu a declarat că, în 24 iulie, când fata a dispărut, la ora 10:30, l-a văzut pe acesta, foarte grăbit să îşi bage maşina în curte.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2019 - 17:04

De asemenea, el a spus că nimeni de la Poliţie nu l-a căutat.

Paul Mieilă, care fost multă vreme foarte bun prieten cu Gheorghe Dincă,  a spus că a participat la o înmormântare, iar exact în 24 iulie, la 10:30, când fata a fost răpită, se afla în zona casei lui Dincă.

„La ora 10,30, exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă şi a intrat. A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva. Mă duceam eu să le zic, dar v-am zis, mă deplasez foarte, foarte greu”, a mai spus Paul Mieilă, potrivit adevarul.ro.

Paul Mieilă este de aceeaşi vârstă cu Gheorghe Dincă, respectiv 66 de ani. Cei doi au fost colegi de şcoală, au copilărit împreună, au lucrat împreună, iar după ce s-au căsătorit au fost vecini de bloc, iar apoi de cartier. 

Comentarii