21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPatru persoane au fost rănite în două accidente care au avut loc...

Patru persoane au fost rănite în două accidente care au avut loc în această dimineaţă în Vrancea

Primul dintre accidente a avut loc pe DN 2 E 85, în afara localităţii Goleşti. Şoferul unui autoturism care circula pe sensul Focşani – Râmnicu Sărat a pătruns brusc pe sensul opus de mers, după ce probabil a adormit la volan, după care a revenit intrând în coliziune frontal cu o maşină care circula din sens opus şi al cărei şofer a vrut să evite coliziunea.

În urma impactului, trei oameni au rămas încarceraţi. Pentru salvarea lor au intervenit inclusiv pompierii de la Descarcerare.

Victimele au fost preluate de salvări de la SMURD şi Ambulanţa Vrancea şi duse la spital, cu multiple traumatisme dar conştiente.

Un al doilea accident a avut loc în jurul orei 8.25 la ieşire din Boloteşti spre Focşani. Un microbuz de transport persoane cu o capacitate de 20 de locuri si care efectua curse pe ruta Lepşa-Tulnici-Focşani a fost lovit violent de un autoturism al cărui şofer a intrat cu viteză într-o curbă la dreapta, ajungând astfel pe contrasens, de unde venea maşina plină cu oameni.

Microbuzul era condus regulamentar de o femeie. În urma impactului, şoferul autoturismului a fost grav rănit, la această oră medicii resuscitandu-l. Nici un pasager din microbuz nu a avut de suferit. În zonă, traficul este blocat.

Poliţistii sunt la faţa locului pentru cercetări dar şi pentru a devia circulaţia pe drumul judeţean 205 D, prin satul Putna, comuna Boloteşti.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă