Pasagerii cursei Wizz Air care a aterizat la Bucureşti au fost trimişi spre destinaţie cu autocare

Compania Wizz Air a pus autocare la dispoziţia pasagerilor cursei Luton-Iaşi care au aterizat la Bucureşti din cauza unor probleme tehnice şi se estimează că aceştia vor ajunge la destinaţie la ora 23.15.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2019 - 20:19

„Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3652 de la Londra Luton la Iaşi a fost redirecţionată către Bucureşti din cauze tehnice. Avionul a aterizat în condiţii normale şi este în curs de verificare. Pasagerilor li s-a oferit transport cu autocarele din Bucureşti, estimându-se că vor ajunge la Iaşi în jurul orei 23:15, ora locală. Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea noastră”, au transis, luni seară, reprezentanţii Wizz Air.

O aeronavă a companiei Wizz Air care zbura pe ruta Luton-Iaşi a aterizat de urgenţă, luni după-amiază, pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, din cauza unei probleme tehnice.

Avionul urma să ajungă la Iaşi la ora 13.30, însă aeronava de tip Airbus 320, care venea dinspre Luton (Londra), a efectuat o aterizare de urgenţă pe Aeroportul din Otopeni.

Avionul, cu 174 de pasageri la bord, a aterizat la ora 14.26 pe Otopeni, în condiţii de siguranţă.

 

Comentarii