Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parchetul Militar i-a cerut prefectului ordinul de intervenție al jandarmilor în Piața Victoriei

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, a declarat că Jandarmeria a trimis o mare parte din documentele solicitate, dar "se impune cu necesitate solicitarea în mod suplimentar şi a altor date de referinţă necesare şi utile cauzei".

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 15.08.2018 - 14:31

“Un colectiv din cadrul Parchetului Militar Bucureşti efectuează acte de urmărire penală în baza ordonanţei de delegare a Parchetului General. În prezent, vă comunic faptul că au fost primite de la Jandarmeria Română o mare parte din documentele solicitate, din analiza cărora că se impune cu necesitate solicitarea în mod suplimentar şi a altor date de referinţă necesare şi utile cauzei”, a spus Ionel Corbu.

Prim-procurorul a precizat spus că Jandarmeria a trimis spre Parchetul militar planul de acţiune, planul de intervenţie şi jurnalul acţiunilor operative. "Am primit planul de acţiune, planul de intervenţie şi jurnalul acţiunilor operative întocmit de către structurile de jandarmi desemnate să îl întocmească. Rămâne să centralizăm pe structuri efecivele de jandarmi paricipante la eveniment", a mai spus Corbu.

Întrebat dacă s-a cerut şi ordinul prefectului Capitalei, acesta a spus: "Sigur că da, am cerut ordinul de intervenţie şi suntem încă în aşteptarea lui".

De asemenea, Ionel Corbu a spus că peste 160 de militari jandarmi au participat la intervenţia din Piaţa Victoriei. "La acest moment, din vizualizarea documentelor pe care le avem sunt peste 160 de militari jandarmi. Vorbesc de militari jandarmi care au participat la activitatea de intervenţie. Atât am reuşit să sintetizăm din documente", a mai adăugat acesta.

 

 

Comentarii