Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parchetul General, despre sumele cheltuite de Lazăr cu deplasările

Parchetul General a transmis, după ce procurorul general Augustin Lazăr a fost întrebat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre suma de 500.000 de euro pe care ar fi cheltuit-o pe delasări externe, că s-a plătit puţin peste 20.000 de euro pe acestea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2019 - 14:37

În perioada 2016 – 2019, procurorul general a avut peste 20 de vizite în străinătate. Anterior, Tudorel Toader a anunţat că va face o verificare.

”Deplasările externe efectuate de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la preluarea mandatului, în anul 2016, până în prezent, au totalizat suma de 96.373,51 lei (reprezentând 20.241,86 euro la cursul actual)”, a transmis Parchetul General.

De la preluarea mandatului, potrivit Parchetului General, Augustin Lazăr a avut 22 de deplasări în străinătate, repreentanţii instituţiei anexând lista cu acestea şi comunicatele de presă în care s-a vorbit depsre acestea. 

În cadrul interviului pentru ocuparea funcţiei de procuror general, Tudorel Toader l-a întrebat pe Augustin Lazăr despre suma de 500.000 de euro pe care ar fi cheltuit-o în deplasări externe.

Lazăr a spus că va solicita o verificare pentru a vedea dacă suma este reală sau a fost avansată de o televiziune care-l critică.

”Opriţi-vă, pentru că tocmai ce v–am spus că voi solicita eu oficial”, i-a răspuns Tudorel Toader.

 

Comentarii

loading...