Credit foto: Shutterstock

Pană de internet la nivel global. Site-uri precum New York Times, CNN, Amazon nu mai pot fi accesate

O întrerupere majoră a internetului a picat anumite site-uri

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.06.2021 - 14:53

Site-urile de socializare și de știri, împreună cu gigantul online Amazon.com, au fost afectate de probleme masive de accesibilitate.

Rapoartele indică o problemă cu furnizorul de cloud, firele atașate la un server

Mai multe rețele sociale, știri și site-uri guvernamentale nu au fost disponibile marți în urma unei întreruperi majore a internetului.
Site-uri precum New York Times, CNN, Twitch, Amazon și site-ul guvernului britanic au fost raportate ca fiind inaccesibile.
Aproximativ 21.000 de utilizatori Reddit au raportat probleme de acces. Peste 2.000 de utilizatori au raportat probleme cu Amazon, a raportat agenția de știri Reuters, citând site-ul web de monitorizare a întreruperii Downdetector.com.
Furnizorul de servicii cloud Fastly a declarat pe site-ul său că investighează un „impact potențial asupra performanței” cu serviciile sale de rețea de livrare a conținutului (CDN) ”.
Compania din San Francisco a adăugat ulterior că a fost identificată o „problemă” nespecificată cu CDN și a fost aplicată o „remediere”.
Fiind o „platformă cloud edge”, Fastly oferă servicii de cloud computing în culise pentru multe site-uri web cu trafic intens, permițându-le să memoreze în cache, sau să stocheze date pe serverele sale.

Citește totul despre:

#internet #amazon #reddit

Comentarii