Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: News

Pamela Anderson şi Jon Peters, despărţiţi după 12 zile de la nuntă

Actriţa Pamela Anderson şi producătorul Jon Peters au decis, după 12 zile de la nunta care a avut loc în secret, să ia o pauză, scrie The Hollywood Reporter.

Share

Rl online 0 comentarii

02.02.2020 - 14:49

Cei doi nu au depus încă actele pentru a primi certificatul de căsătorie.

„Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi. Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”, a transmis ea THR. 

Peters nu a dorit să comenteze.

Anderson a plecat sâmbătă în Canada, ţara ei natală, după ce, în urmă cu câteva zile, ea a publicat pe Instagram o fotografie în care apărea alături de Peters.

Deşi fiecare dintre ei a mai fost căsătorit de patru ori, noua legătură părea promiţătoare, având în vedere că Anderson, în vârstă de 52 de ani, şi Peters, în vârstă de 74 de ani, au avut o relaţie în urmă cu 30 de ani şi s-au regăsit recent.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee, cu care are doi băieţi, cu Kid Rock şi cu Rick Salomon de două ori.

Jon Peters a mai fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, cu actriţa Lesley Ann Warren, pe care a părăsit-o pentru Barbra Streisand cu care a avut o relaţie de 12 ani, apoi s-a căsătorit cu Christine Peters şi cu Mindy Williamson.

Peters a produs „A Star is Born”, care a propulsat-o pe Straisand în cinematografie, dar şi remake-ul din 2018 regizat de Bradley Cooper.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii